Juz-Amma

I lager.

130 SEK

Safar Juz 'Amma är en del av Safar Learn to Read-serien. Den bör läsas efter att ha slutfört Safar Qaʿidah, som består av 13 progressiva nivåer, var och en inriktad på en unik egenskap av lärande.


När du läser Safar Juz ’Amma, kommer du att förbättra din tillämpning av de 13 nivåerna som omfattas av Safar Qaʿidah, och din förmåga att läsa längre avsnitt i ett enda andetag. Bra och köpa den tillsammans med boken Tajwīd boken  som är en komplement till Qaʿidah boken.


Till skillnad från andra samtida Juz’ ‘Ammas, har den här boken publicerats med sūraherna i korrekt koranordning, för att hjälpa eleverna att komma ihåg sekvensen av sūrahs för korrekt Ṣalah-utförande. Dess manus har importerats direkt från den populära 13-radiga Koranen som används över hela världen. Texten är inte färgkodad för tajwīd-regler, så att eleverna kan läsa svartvita koraner utan sådana hjälpmedel.


Safar Juz ’Ammas unika märkningskod, dagbok och checklista är element som har utformats för att hålla reda på en elevs framsteg och för att förbättra kommunikationen mellan eleven, deras föräldrar och läraren.


Nyckelfunktioner:


Populärt 13 -radigt koraniskt skript

Korrekt sūrah -sekvens

En unik märkningskod

Studentdagbok