Rules of Tajwid

I lager.

150 SEK

Rules of Tajwīd, är en kompleterande bok till boken Qāʿidah och en del av den omfattande Safar Learn to Read -serien. Den här boken består av sju progressiva nivåer, var och en inriktad på ett unikt inlärningsinslag, som följer på de 13 nivåerna i Safar Qāʿidah. Det kan läras ut tillsammans med Safar Juz ʿAmma eller medan en elev börjar läsa Koranen.

Medan de läser boken kommer eleverna att bemästra tillämpningen av tajwīd i de passager i Koranen som ska läsas upp för läraren. Denna bok är en produkt av undervisning i tajwīd i flera år vid Safar Academy och kommer att hjälpa eleverna att gradvis nå en skicklig nivå av Koranrecitation.

Skriptet har importerats direkt från Madīnah Qurʾān som används över hela världen. Texten är inte färgkodad med Tajwīd-regler, så att eleverna kan läsa svartvita koraner utan sådana hjälpmedel.

Den innehåller en unik märkningskod, dagbok och checklista, utformad för att hålla koll på elevernas framsteg och förbättra kommunikationen mellan elever, föräldrar och lärare.

ett perfekt läromedel för vuxna som är nybörjare och barn samt konverterade.

Tips: För en komplet lärande köp tillsammans med text och work bok samt Qá idah boken.