Djeka löv torrt

I lager.

45 SEKDjeka löv: Ursprunglig Elfenbenskusten

Beskrivning:

Djeka löv är en traditionell/ naturell medicin med beprövade effektiva antibiotiska egenskaper och dennes  vetenskapligt namn är Alchornea Cordifolia. Denna naturlig växten används sedan decennier i västra afrika  mest av kvinnor för att upprätthålla det kvinnligt könorganet. Det används också för behandling/profylax av andra sjukdomar.

Egenskaper av djeka:

Djeka har lugnande och antispasmodiska egenskaper.

Det rengör livmodern och de intima delarna från alla orenheter efter förlossningen.

Läker förlossnings sår och förhindrar urinvägsinfektioner.

Den stimulera och förstärker kvinnligt könorganet, håller det rent och frisk. Samt drå åt slidans musklerna vilket ökar sexuell lust.

Stoppa vaginal klåda. Används även vid smärtsamma menstruation för mer goda effekter använd djeka i kombination med afrikans svart pepper.

En blandning av djeka med afrikans svart pepper används för att behandlar infertilitet hos kvinnor. Obs! detta är ej klinisk bevisat utan baserad på verkligheten av de kvinnor som behandlats hos min gammal tant som gör dessa behandlingar. Hon har behandlat många kvinnor med hel naturliga växter.

Färska djeka blad i form av suppositorier bota hemorrojder, ej klinisk bevisat men används av befolkningar i västra afrika med goda effekter.

Djeka hjälper till att återhämta sig snabbt efter förlossningen, och en blandning med afrikans svart pepper hjälper till att bli av med kroppsfetter.

På grund av dess starka användning i traditionell medicin genomfördes studier som bevisade att djeka lindrar även andningsbesvär, magtarmsbesvär såsom disentery magsår och ökar nivån av hemoglobin- och järnnivåerna i blodet.

Vikt: 

100 g.

Användning:

Koka upp 20-30 g torrt djeka blad i 10-15 minuter, låt svalna och drick infusionen, gör ditt intima bad. Du kan även göra ett sitz-bath

För andra tips om hur du bäst anväder de för kärleksfullt äktenskap/samliv, går med vår facebook grupp facebook

Varning: 

Använd inte djeka under graviditeten eftersom den hjälper till att rengöra livmodern, då risk finns att bli av med fostret. Ej klinisk bevisat.

Länk till en studie för ni som vill läsa mer.

farm.ucl.ac.pdf